Categorie
klanten

b-creative


Met een onophoudelijke stroom aan ideeën helpt b-creative zijn klanten graag om op creatieve wijze de aandacht te vragen. Ze bedenken vernieuwende concepten, aansluitende ontwerpen en passen dit toe in drukwerk, websites en film. Dit doen ze in nauwe samenwerking met de klant, want die weet precies wat zijn bedrijf of product uniek maakt. b-creative heeft de kennis en ervaring om dit op de beste manier te vertellen aan de doelgroep.

 

Via een vacature op social media zagen wij dat b-creative per direct iemand nodig had om bij te springen in de vervaardiging van grafische uitingen. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om nu juist die persoon te vinden die bij je bedrijf past en daar springen wij graag op in. Wij leveren grafische vakmensen met een schat aan kennis en kunde. Via social media is er contact opgenomen met JARGO design. Vervolgens zijn de prijsafspraken gemaakt en kon de klus dezelfde dag nog worden opgepakt.
Aangezien de mensen bij b-creative graag wilden zien met wie ze te maken hadden, is er besloten de eerste klus op locatie te bespreken en op te pakken. Daarna zijn nieuwe klussen weer gewoon via de cloud opgepakt Dit om tijd en kosten te besparen.

 
Benieuwd wat wij voor JOUW bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. info@jargo-design.nl / 06 24 11 48 43